Svarta publikstolar vid lilla scenen bakifrån i närbild. 

NYHETSBREV

Få löpande information om det senaste som händer på teatern, ta del av kul bakom-kulisserna innehåll och håll dig uppdaterad om vad som är på gång. Med vårt nyhetsbrev får du reda på det senaste om det mesta och det bästa som händer på teatern. Och du kan känna dig säker på att inte gå miste om något!

Fyll i din mejladress för att få vårt nyhetsbrev

Genom din anmälan till nyhetsbrevet godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter för att administrera utskicken av våra nyhetsbrev.
Om du önskar att få dina personuppgifter borttagna, vänligen meddela oss.

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter här (nytt fönster) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.borås stadsteater i sociala medier

Följ oss, dela och kommentera! Borås Stadsteater finns i sociala medier för att ha en plats där vi kan möta er i publiken och visa vad som händer här på teatern. Du får såklart veta allt om det senaste som är händer på teatern, men bäst av allt är att vi får ta med dig bakom kulisserna och visa allt märkligt och magiskt som händer på vägen fram till premiär.

Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Youtube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.SpelaR roll! en podcast från borås stadsteater

Eftersom DU spelar roll för Borås Stadsteater vill vi bjuda in dig till att lyssna på samtal med personer som på ett eller annat sätt har koppling till Borås Stadsteater i vår podcast Spelar roll!

Ja, vad spelar egentligen Borås Stadsteater för en roll? Vad spelar teater för en roll i dagens samhälle? Och vilka roller spelar regissörer, skådespelare, snickare, publik, producenter och scenografer på teatern?

Det tar vi reda på i Spelar Roll! Kanske pratar vi med aktuella regissörer på teatern om vad en regissör egentligen gör. Hur det går till på en repetition. Eller pjäsen hen regisserar. Kanske pratar vi med din favoritskådis från 80-talet. Om hur det var det att arbeta på teatern förr och skillnaden mellan den roll teater spelade då jämfört med rollen den spelar idag. Kanske pratar vi med en maskör, en ljudtekniker eller en producent om deras roller på teatern och vad de egentligen innebär.

Hitta alla avsnitt av Spelar roll.

Eller lyssna på:
Spotify Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.