September 2021
ti on to fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
  • Klickbar bild I livets villervalla. Artisterna Lennart och Markku sitter avslappnat på en stenhäll med skog och gröna blad i bakgrunden. Lennart bär hatt och väst, Markku i mörkblå skjorta. I LIVETS VILLERVALLA Ett musikpotpurri på utomhusturné. .
  • Klickbar bild Nr 2462. Blå fjäril. NR 2462 En föreställning om att varje siffra i statistiken är en människa. .
  • Klickbar bild Völsungasagan. Världsträdet Yggdrasil ur fornnordisk mytologi svävandes i rymden. Illustration. VÖLSUNGASAGAN - DEN MAGISKA RINGENS FÖRBANNELSE Alla medel är tillåtna i denna fornnordiska myt, där kärlek och lycka bara kan vinnas genom makt, list och magi. .
  • Klickbar bild Varför är det bara jag som gör pavlova i den här familjen? Vinglas till hälften fyllt med rödvin bredvid ett glasunderlägg på ett vitt bord med rödvinsspill och en använd snus. VARFÖR ÄR DET BARA JAG SOM GÖR PAVLOVA I DEN HÄR FAMILJEN? En musikalisk dramatisering av Annika Norlins novell Barn .
  • Klickbar bild Törs du öppna din dörr när någon knackar på. Närbild av skådespelaren Lennart Eriksson hållande i en mikrofon i starkt rött ljus. TÖRS DU ÖPPNA DIN DÖRR NÄR NÅGON KNACKAR PÅ! Ett musikprogram baserad på frågeställningar om livets existens och dess mysterium. .
  • Klickbar bild Mors lilla Olle. Guldglittrande björn i silverkonfettiregn. MORS LILLA OLLE En fantasifylld och färgsprakande upptäcktsfärd genom skogen. .
  • Klickbar bild Ett informellt samtal om den nuvarande situationen. Kontorsarbetare på kontor med galen min lekandes med play doh-lera ETT INFORMELLT SAMTAL OM DEN NUVARANDE SITUATIONEN En arbetsplatskomedi om att "jobba" på vuxenkontor. .