Kvinna i pälsjacka som stäcker upp ena armen och ser ut att att falla sönder i partiklar som svävar iväg.

Prisbelönt, högaktuellt relationsdrama om verklighetsflykt och berusning.

Personer, platser & prylar är ett berusande relationsdrama om att överleva i det moderna samhället, skrivet av Storbritanniens just nu hetaste dramatiker Duncan Macmillan. Är det någon mening med att försöka leva nykter i världen vi lever i nu?

Emma är en ung skådespelare som befinner sig mitt i karriären när hon efter en överdos tvingas in på rehab. Hon flyr verkligheten och letar efter gränsen mellan att leva och överleva. Men vad är hon beredd att betala för att leva life? Hur ska hon någonsin kunna nyktra till när berusning känns som det enda sättet att överleva?

Personer, platser & prylar är ett dynamiskt projekt som förenar medverkande från Borås Stadsteater, två Teaterhögskolor och Kulturföreningen Tåget. Tillsammans ger de ett prisbelönt, högaktuellt relationsdrama om verklighetsflykt och berusning.

Duncan Macmillan är flerfaldigt prisbelönt regissör och manusförfattare till teater, film, radio och TV. People, places and things spelades för utsålda hus, först på National Theatre och där efter på Wynshams Theatre i West End, London.

Medverkande

 • Av: Duncan Macmillan
  Originaltitel: People, places & things
  Regi: Peter Elmers*
  Översättning: Pamela Jaskoviak
  Kostymdesign Cecilia Karlsson*
  Ljusdesign & scenbild: Hannele Philipson*
  Ljuddesign: Tobias Walka
  På scen: Karin de Frumerie, Eva Claar, Lennart Eriksson, Erik Karlsson Jeansson***, Malin Samuelsson**, Natalia Ulfsdotter Karlström**, Ellen Heiman**, Ida Koivisto**, Moa Eriksson**
  * Praktikant från Stockholms Dramatiska Högskola
  ** Skådespelare från Kulturföreningen Tåget
  *** Praktikant från Högskolan för Scen och Musik, Göteborg
 • Foto: Patrik Johäll
2016
PREMIÄR 22 OKTOBER
LILLA SCENEN