Bild som påminner om ett klätt spelkort med en kvinna åt ena håller och en man åt andra hållet som båda håller en telefonlur mot örat. 

En brittisk feelgood-komedi av Simon Williams

Ingen är perfekt är en rolig och slagfärdig engelsk komedi om den medelålders statistikern Leonard, som bor med sin halvgalne far och sin olydiga tonårsdotter. Leonard drömmer om kärlek och skriver manus till ett förlag som egentligen bara publicerar ”böcker för kvinnor, av kvinnor”. Som man blir han ständigt refuserad, tills han skickar in ett tävlingsbidrag där han skriver om sitt liv som ensamstående förälder under kvinnlig pseudonym. Mållös inser han att han har lyckats – priset är hans och boken ska ges ut!

Leonards möten med den feministiska utgivaren Harriet leder till hisnande förvecklingar, då han dels i panik måste spela sig själv dels sin skrivande moster och dessutom övermanna en oväntad och uppflammande kärlekshistoria. Ingen är perfekt är en romantisk feelgood-komedi, på gränsen till fars som innehåller alla ingredienser som kan skapa en skrattsuccé. Föreställningen har uppförts på ett stort antal teatrar i England och Europa med entusiastiska recensioner och nu är den äntligen här för att underhålla publiken i Borås.

Medverkande

 • Av: Simon Williams
  Översättning: Magnus Lindman
  Regi:
  Bengt Larsson Heppling
  Scenografi & kostymdesign: Richard Andersson
  Ljusdesign: Mikael Blohm
  På scen: Lars G Svensson, Eva Claar, Jan Holmquist, Shirin Golchin
 • Affishfoto: Robert Elmengård
  Foto:
  Amelia Bordahl

Information

Föreställningen är ca 2 timmar och 40 minuter lång.

2017
PREMIÄR 4 MARS
STORA SCENEN