VI TVÅ

18 december kl 19:00, Lilla scenen 

 

Vi två är ett modernt dansstycke som berättar om kärlek, smärta och de komplikationer som ett partnerskap kan orsaka. Vi får följa två personers historia tillsammans, ifrån innan de träffades till deras nutid.

Vad händer med oss när vi går in i en relation? Finns det rätt och fel? Vilka är förväntningarna på partnern? Vad betyder det att leva i en tvåsamhet? Hur mycket anpassar vi oss efter underförstådda strukturer för att helt enkelt få det att fungera?

Stycket använder en blandning av uttryck och känslor som visar exempel på Skalbergs typiska berättande och kvickhet. Kärlek och tvåsamhet genomgår en allvarlig kris just nu. Människor jämställer kärlek med konsumtion och tänker att det alltid går att välja någon bättre. Idag är det lätt att swipa bort ett problem och ersätta en relation med någon annan.

Felix Skalberg har arbetat som dansare och koreograf i både Sverige och utomlands. I Göteborg har han tidigare skapat verk åt 3 Våningen och Gothenburg Fringe Festival. Skalberg arbetar med att få in fler dimensioner i den moderna dansen och underhåller publiken med dans, talad dialog och skruvad humor.

Producerad av Felix Skalberg Productions med stöd från Göteborgs Stad, Rum för Dans & Danscentrum Väst

 

INFORMATION

Koreograf: Felix Skalberg

Dramaturg: Martin Nick Alexandersson 

Ljusdesigner: Karin Fredholm

Dansare: Shannon Taylor och Nea Landin


Ordinarie pris: 160 kr

Ungdom under 25: 80 kr

Teaterkort: 125 kr

BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt