Snövit och sju miffon

7 DEC 2013 -  10 JAN 2014
Stora scenen

Detta är en helt vanlig, normal föreställning. Alldeles, alldeles vanlig. Kanske lite överraskande ibland. Men det är inget att oroa sig över.

Drottningen vill vara vackrast i världen. Hon vill vara nummer ett. Det vill ju alla. Ingen vill ju vara ful och vanlig. Så det är inget konstigt. Och sen blir hon lite arg när spegeln säger att hon bara är näst vackrast. Ja, just det. Spegeln talar ja... En talande spegel. Men det är inget annorlunda med det. Det finns många speglar som...

Ja, det är lite konstigt. Men det är det enda som är konstigt i föreställningen. Det är inget att fästa sig vid. Och så ska en prins komma på besök. Från ett land som heter Borra-Barra. Det är ett helt normalt namn på ett land. Han kommer från världens rikaste kungahus.

En fullständigt normal, vanlig föreställning
för alla från 8 år.

Att vara kung är fullständigt normalt. Men kanske inte så vanligt förstås. Förutom att drottningen talar med en talande spegel, kastar ut människor som hon kallar miffon, vill vara vackrare än Snövit så är det här en fullständigt vanlig, normal teaterföreställning. Utan några obehagliga överraskningar. Det är bara lite konstiga saker på scenen som man kan undra över. Ja, kom och se själva. På en fullständigt normal, vanlig föreställning. En föreställning som alla andra.

Här bloggar karaktären Emma ifrån föreställningen Snövit och sju miffon. Emma arbetar som hovstylist på Drottningens slott. Följ med!

Här bloggar karaktären Emma ifrån föreställningen Snövit och sju miffon. Emma arbetar som hovstylist på Drottningens slott. Följ med!

Snövit och sju miffon
7 DECEMBER 2013 - 10 JANUARI 2014, Stora scenen
Foto: Anna Sigge
Bild 1: Fr. v. Natalie Sundelin, Mikael Dahl, Gunilla Rydholm Eriksson, Hannah Canvert, Lennart Eriksson, Gustav Berg, Lars G Svensson, Simon Rodriguez Strömberg
Bild 2: Fr. v. Eva Claar, Natalie Sundelin
Bild 3: Fr. v. Gustav Berg, Lars G Svensson
Bild 4: Fr. v. Eva Claar, Natalie Sundelin
Bild 4: Fr. v. Eva Claar, Natalie Sundelin
Bild 6: Fr. v. Natalie Sundelin, Mikael Dahl, Hannah Canvert, Eva Claar.
Köp biljett på Tiicnet till Det normala livet

INFORMATION

Av:
Gunilla Boëthius
Sångtexter: Dan Kandell och Gunilla Boëthius. Musik: P-O Nilsson

Regi:
Dan Kandell

Projektioner, ljus- och scendesign:
Ludde Falk

Kostym:
Anna Ardelius

Koreografi:
Carl Olof Berg

Musik:
P-O Nilsson

Ljud:
Chrille Sjöblom

Skådespelare:
Gustav Berg, Hannah Canvert, Eva Claar, Mikael Dahl, Lennart Eriksson, Simon Rodriguez Strömberg, Gunilla Rydholm-Eriksson, Natalie Sundelin, Lars G Svensson

Ordinarie pris inkl serviceavgift:
180 kr, ungd/stud 95 kr, pensionär 165 kr.

Föreställningens längd:
Ca 2 timmar och 20 minuter (inklusive paus)

BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt