Run for your life
Delta i Run for your life

RUN FOR YOUR LIFE
Ett stafettlopp för en hållbar framtid.

 

Mänskligheten står inför en klimatkatastrof. Det är dags att agera nu. I december 2015 hålls FNs stora klimatkonferens i Paris -världssamhällets sista möjlighet att ta gemensamma beslut som förhindrar en global uppvärmning över 2 grader.

Ett stafettlopp för en hållbar framtid.

Run for your life är ett stafettlopp genom norra Europa till Paris för att uppmana till kmlimaträttvisa och en hållbar framtid. Ensam kan du inte springa till Paris, men vi kan göra det tillsammans! Så kom och var med - och SPRING!

Vill du springa en kortare (eller lälngre!) sträcka och berätta om varför du springer så maila till info@stadsteatern.boras.se Berättelserna streamas på runforyourlife.nu där du också kan läsa mer om projektet. Gör din röst hörd om framtidens viktigaste fråga! Run for your life är initierat av Riksteatern och stafetten går genom Borås den 18 november.

 

Delta i Run for your life


INFORMATION

Ett stafettlopp för en hållbar framtid


Mänskligheten står inför en klimatkatastrof, snart kommer det att vara för sent.

I november kommer tusentals människor att springa tusentals kilometer, från Arktis till COP21 i Paris. En stafett över hela norra Europa. Med sig har de 1000 berättelser om klimatförändringarna. Allt direktsänds.

Run for your life - En kamp mot tiden

Var med du också!

 

Run for your life arrangeras av Riksteatern

BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt