En person målad i vit färg och med dekorationer i rött papper över hela kroppen. Över står texten AW plus i vitt.
After work, Dans, Bodypaint

The Memory of Water med Vilja Vitkoute och Małgorzata Suś

AW+ i teaterns mysiga foajé bjuder på after work med möjligheten att avnjuta god dryck i vänner och kollegors sällskap PLUS scenakter på skiftande teman!

Denna gång blir det en kombination av dans och live kroppsmålning samt ett efterföljande samtal kring skapandeprocessen. Föreställningen visas på Lilla scen och samtalet hålls på Foajéscenen.

Kvällen arrangeras tillsammans med Samar Jabri, kultursekreterare på Publika möten.

the MEmory of water

The Memory of Water är en multidiciplinär föreställning som kombinerar dans, levande kroppsmålning och fängslande visuella projektioner. Konstnären Vilija Vitkutė och dansaren Małgorzata Suś skapar en unik liveakt där kraftfulla uttrycksformer flätas samman. Bilderna som projiceras togs under filmproduktionen av The Memory of Water på Island. Inspirerad av den krävande, extrema miljön och de utmanande mötena med olika naturkrafter tar föreställningen oss med på en transformerande resa som påminner om människans förbindelse med naturen.
Kvällens föreställning är The Memory of Waters Sverigepremiär.

The Memory of Water ställs ut på Abecita Popkonst & Foto under hösten. Läs mer om utställningen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Stödpartner: Nordic Culture Fund

EFTERSAMTAL

Efter föreställningen följer ett samtal med konstnärerna kring skapandeprocessen, lett av Samar Jabri. Samtalet sker på Foajéscenen.

iNFORMATION

Dörrarna till Teaterfoajén öppnar kl 18:00 med möjlighet att handla dryck i baren. Kl 19:00 startar akten på Lilla scen och håller på i ca en timma. Efftersamtalet startar strax därefter på foajéscenen. Foajén stänger kl 22:00.

8 OKTOBER
19:00
TEATERFOAJÉNPris AW+100 SEK

mER AW+