Lunchteater

En föreställning sprängfylld av hjärta och smärta och en rejäl glimt i ögat.

Sånger, musik, texter och rekvisita iscensätter två sidor – två ansikten – av Frida Kahlo: som revolutionär och feministisk pionjär och som människa, präglad av en sargad kropp och ett turbulent kärleksförhållande.

Frida Kahlo verkade under första hälften av 1900-talet och hennes konstnärskap ses som ett av seklets viktigaste. Hon blev bara 47 år men med dramatiska självporträtt och personlig stil med klänningar, smycken och frisyrer inspirerade av mexikansk folkkultur blev hon mytisk redan under sin livstid. Numera är hon en ikon världen över. 

Medverkande

  • Med: Hanna Sundblad
  • Musiker: Mikael Dalemo, Johan Sundström.

INFORMAtion

I priset ingår lunch i form av soppa och bröd från Utbult Borneby & Co samt kaffe som serveras i Teaterfoajén från kl 11.30. Föreställningen startar kl 12.00 och håller på i omkring 60 minuter.
4 APRIL
12:00
FOAJÉSCENENPris Lunchteater:225 SEK
KÖP BILJETTER