AW+ Musik.

After work, Musik

Starta helgen med Konflikten och Songs of Boda i teaterfoajén!

AW+ i teaterns mysiga foajé bjuder på after work med möjligheten att avnjuta god dryck i vänner och kollegors sällskap PLUS scenakter på skiftande teman! Ett utmärkt sätt att starta helgen! Denna gång står musik i centrum för kvällens underhållning. AW+ Musik helt enkelt!

På scen denna kväll börjar vi med Göteborgsbandet Konflikten som levererar laddad och rak pop i stämmor om tre, följt av Boråsbördiga Songs of Boda som alltid har åtminstone ena benet stadigt vilande i den amerikanska folktraditionen.

Konfliken

Konflikten levererar trestämmig pop med fokus på självrespekt, öppenhet och rätten att få känna, vara älskad och uppröras. Popbandet som debuterade 2014 är etablerat i Göteborg och består av musikerna och låtskrivarna Amanda Fröhling Lind, Karin Andersson och Lindis Ekström. Tillsammans förmedlar de såväl tyngd och innerlighet med sina arrangemang och stämsång, samtidigt som de unnar sig att utmana fördomar om vad tre skönsjungande unga kvinnor förväntas förmedla. Texterna är laddade och raka, ofta med en nyttig nypa aggression och till brädden fyllda av budskap om att aldrig låta sig förminskas utan hålla hårt i självrespekten.

Songs of boda

Songs of Boda är singer-songwritern Daniel Skoglunds musikaliska utpost och namnet härstammar från uppväxten i Borås som på villovägar blev ett smeknamn. Det var någonstans där på skolans talangscen som uppmärksamheten för hans låtar och musicerande startade.

2015 släppte SoB sitt första album ”Loophole” och sen dess har hjulen snurrat ytterligare med kritikerrosade albumet ”IAGO” och spelningar i Sverige och utomlands. 2019 släppte även Songs of Boda den instrumentala skivan ”MEANWHILING” och med denna i bagaget följde han med vännen Daniel Norgren ut på vägarna för att spela på några av landets finaste scener.

Oavsett vilken riktning och tillfälle som Songs of Boda gör musik för så står låten i centrum och Boda vilar med åtminstone ett ben stadigt i den amerikanska folktraditionen och har jämförts med både The Band, War on Drugs och Eric Clapton.

iNFORMATION

Dörrarna till Teaterfoajén öppnar kl 18:00 med möjlighet att handla dryck i baren. Kl 19:00 startar akten på scen och håller på till ca 20:30. Foajén stänger kl 22:00.

9 SEPTEMBER
18:00
TEATERFOAJÉNPris AW+100 SEK

mER AW+