AW+ Föreställning.

After work, HBTQI, Föreställning

Starta helgen med föreställning i teaterfoajén!

AW+ i teaterns mysiga foajé bjuder på after work med möjligheten att avnjuta god dryck i vänner och kollegors sällskap PLUS scenakter på skiftande teman! Ett utmärkt sätt att starta helgen! Denna gång står en föreställning i centrum för kvällens underhållning. AW+ Föreställning helt enkelt! 

På scen denna kväll står Gretchen med föreställningen Hur man blir som man vill, när man inte blev som man skulle.

Hur man blir som man vill, när man inte blev som man skulle

Vi möter nattklubbsdrottningen Gretchen, med årtionden av underhållning i bagaget. Som DJ, konferencier, dansare & sångare har hon underhållit generationer på svenska scener från norr till söder. Framför allt har hon en historia att berätta. En historia som inspirerar.

Hur man blir som man vill, när man inte blev som man skulle är en föreställning om könsroller och fördomar, med perspektiv på samtidens jargong. På ett härligt, positivt och upplyftande sätt visar Gretchen hur det kan vara gynnsamt att sticka ut. Hur en genom att vara sig själv har ett unikt försprång mot alla andra, som givetvis också är unika, men som inte uttrycker det på samma originella sätt.

iNFORMATION

Dörrarna till Teaterfoajén öppnar kl 18:00 med möjlighet att handla dryck i baren. Kl 19:00 startar akten på scen och håller på till ca 20:00. Foajén stänger kl 22:00.

16 DECEMBER
18:00
TEATERFOAJÉNPris AW+100 SEK

mER AW+