Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Borås Stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar flertalet egna scenkonstproduktioner och förmedlar även ett större antal gästspel, på ett år. Stadsteatern är också en av Kulturhusets mötesplatser för samtal, föreläsningar och konserter.anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på teaterns maskavdelning tillsammans med ytterligare en person.
Du förväntas kunna genomföra hela produktionsprocessen, vilket innebär att du bland annat kommer att arbeta med framtagande av produktioner i samråd med konstnärliga team, planera och göra beställningar samt arbeta under föreställningar. I arbetsuppgifterna ingår också att ta ansvar för underhåll av mask- och perukmaterial.

Arbetet är förlagt såväl dag som kvällstid samt helger och kan tidvis ha ett högt tempo.
Ditt primära arbetsområde är inom mask och peruk men du förväntas även kunna vara flexibel och hjälpa till med andra arbetsuppgifter inom teaterns verksamheter när behov finnes.


Du som söker

Kvalifikationer:

  • Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom mask och peruk eller liknande dokumenterad erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.

    Vi förväntar oss att du är driven och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, då vi arbetar nära varandra mellan avdelningarna och med konstnärliga team.

    Vi sätter också stort värde på flexibilitet, lösningsförmåga och att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.
    Det är meriterande om du har kunskap inom frisöryrket.


vILL DU VETA MER?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Thomas Liedström, tf enhetschef
Telefon: 0734-153 995

Facklig representant nås via Borås Stads växeln: 033-357000

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde snarast enligt överenskommelse.
Borås Stadsteater använder sig av provanställning.

Borås stad erbjuder ett meningsfullt arbete och goda möjligheter att utvecklas. Vi vill också erbjuda personalförmåner som kan främja ditt välmående och öka din trygghet i vardagen. Här kan du läsa mer om Borås stad som arbetsgivare och om våra förmåner

Som medarbetare på Kulturförvaltningen arbetar du tillsammans med oss enligt Kulturförvaltningens målbild: "Kulturen berikar boråsarnas liv och har nationell och internationell lyskraft". Läs mer om oss och hur det är att arbeta på
 

Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via Borås Stads ansökningsfunktion

Ansök om tjänten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den: 2023-09-17