Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar 7-8 egna produktioner på ett år och förmedlar ett större antal gästspel och är en av mötesplatserna för samtal, föreläsningar och konserter på Kulturhuset.


anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 2021-10-04 eller enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter

Tjänsten som marknadsförare är organiserad på teaterns administrativa avdelning och leds av chefsproducent. På avdelningen arbetar även två projektledare, en administratör och en ytterligare marknadsförare. Arbetet präglas av ett nära samarbete inom avdelningen såväl som med teaterns övriga funktioner.

Som marknadsförare på Borås stadsteater kommer du att arbeta med såväl enklare som kvalificerade arbetsuppgifter inom området. Du kommer planera och genomföra insatser i syfte att öka vårt publikunderlag samt skapa goda relationer med såväl nya som befintliga publikgrupper. Exempel på arbetsuppgifter är att skapa paketlösningar för att öka värdet för kund och att arbeta med varumärkesutvecklande insatser som rör hela teatern.

Du kommer även att arbeta med utsedda projekt med arbetsuppgifter såsom grafisk produktion och hantering av digital marknadsföring. Som marknadsförare behöver du också kunna bistå med information via ombudsträffar, event eller möten med t.ex. näringsliv och civilsamhälle.

För att du ska kunna trivas hos oss på Borås stadsteater behöver du vara lyhörd, ansvarstagande och ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du behöver också ha god förmåga till långsiktig planering och framförhållning inom ramen för det egna marknadsföringsstrategiska arbetet.

Vidare behövs också en god förmåga att stödja och samverka, att vara flexibel och snabbt kunna ställa om då arbetsuppgifterna kan förändras.


Du som söker

Kvalifikationer:

  • Akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant; t.ex. medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande.

    Du ska behärska de kreativa verktygen inom Adobe Creative Cloud.

    Du ska ha minst fem års relevant arbetslivserfarenhet (medie- och kommunikationskunskap).

    Du ska ha erfarenhet vid att arbeta med flera parallella och flexibla processer och vara van vid att arbeta mot satta deadlines.

    Övriga meriterande faktorer är digital kompetens (foto och film) kopplat till yrkesområdet, webbprogrammering, gärna i relation till tillgänglighetslagen, erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet samt erfarenhet av arbete inom scenkonst-, film-, eller eventbranschen.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Hanna Waldén, enhetschef
Telefon: 0734-32 72 64

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %
Borås stadsteater tillämpar provanställning

Fackliga representanter nås via kommunens växel på telefon, 033-35 70 00.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via Borås Stads ansökningsfunktion.

Ansök om tjänten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sista ansökningsdag

Ansök senast 2021-08-23.