Borås är en kulturstad i ständig utveckling. Kulturförvaltningen arbetar med och ansvarar för en stor del av kulturutbudet. Vi ansvarar för Biblioteken i Borås, Borås Konstmuseum, Kulturskolan, Textilmuseet och Borås Museum, Borås Stadsteater och Publika möten med Bio Röda Kvarn. Här arbetar drygt 220 personer för att berika Boråsarnas liv.

Borås stadsteater är den enda institutionsteatern i Västra Götaland utanför Göteborg vars uppdrag är att producera nyskapande och gränsöverskridande scenkonst på såväl verksamhetens egna scener som på andra platser i Västra Götalandsregionen. Borås Stadsteater producerar 7-8 egna produktioner på ett år och förmedlar ett större antal gästspel och är en av mötesplatserna för samtal, föreläsningar och konserter på Kulturhuset.


anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 1 september 2022 eller enligt överenskommelse.


Arbetsuppgifter

Som marknadsförare på Borås Stadsteater kommer du tillsammans med teaterns övriga medarbetare att planera och genomföra insatser som syftar till att öka verksamhetens publikunderlag.

Dina arbetsuppgifter är främst inriktade på grafisk kommunikation såsom att formge olika typer av tryckt material som t ex affischer, annonser, skyltar, flyers, kataloger och att ta fram grafiskt material till teaterns digitala kanaler. Du kommer också att ansvara för att samordna fotograferingar och trailerinspelningar.

Du arbetar nära teaterns andra marknadsförare och ska även vid behov kunna utföra uppgifter som t ex textproduktion, administration av teaterns websidor och sociala medier samt hantera informations- och pressfrågor.


Du som söker

Kvalifikationer:

  • Du har en relevant utbildning inom marknadsföring eller annan högskoleexamen som arbetsgivararen bedömer lämplig för tjänsten.
    Du har också flerårig relevant erfarenhet inom marknadsföring och grafisk kommunikation - gärna inom scenkonstområdet.

    Som person är du tydlig och kommunikativ. Du är prestigelös, lösningsorienterad och ser vikten av att samarbeta för verksamhetens bästa.

    Du bör även vara intresserad av försäljning då marknadsföringen ska syfta till ett ökat intresse för scenkonsten.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Marie Nyman, enhetschef
Telefon: 076-888 76 65

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %
Borås stadsteater tillämpar provanställning

Fackliga representanter nås via kommunens växel på telefon, 033-35 70 00.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via Borås Stads ansökningsfunktion.

Ansök om tjänsten. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sista ansökningsdag

Ansök senast 2022-05-29