Inbjudan till Måndagsklubben

För barn mellan 9-13 år och gillar att klä ut dig, berätta, skriva, sjunga, dansa och måla.

Måndagsklubben är ett ettårigt kultursamarbete mellan Textilmuseet, Svenska kyrkan och Stadsteatern som vill ge möjlighet till eget skapande. Det är religiöst och politiskt obundet. I Måndagsklubben kommer era barn erbjudas att skapa i textil, måleri, musik, dans, berättande och skrivande. Detta kommer ske på Textilmuseet i Borås måndagseftermiddagar mellan kl.16.00-18.00 med start måndag den 25/9.

 

Kom och var med i Måndagsklubben och
ha kul med kultur!

Adressen till Textilmuseet är Skaraborgsvägen 3, Fashion center. Barnen kommer här möta textil- och musikpedagoger, dansinstruktörer och skådespelare. I anslutning till varje träff bjuder vi på fika. Under maj månad avslutas Måndagsklubben med en stor utställning där det som barnen skapat visas för allmänheten.

Under hösten kommer även barn och föräldrar att få besöka Borås Stadsteater och se repetitioner av pjäsen Bröderna Lejonhjärta samt att utan kostnad få gå på premiären av pjäsen.

Måndagsklubben har till syfte att verka för samhörighet, skaparglädje och självkänsla. Det är öppet för barn mellan 9-13 år. Vi vill ge de barn som deltar de bästa möjligheterna att skapa, därför kommer barngruppen vara begränsad. Ca 20 barn kommer kunna vara med . Hör av er snabbt via info@stadsteatern.boras.se för att lättare få en plats.

Hoppas höra av er och era barn

Vänlig hälsning från oss pedagoger och skådespelare

 


INFORMATION

Vill ni veta mer så kontakta samordnare Gunilla Rydholm, maila till info@stadsteatern.boras.se

 

BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt