Jubilerande teater sållar i garderoben
I år fyller Borås Stadsteater 50 år. Det firar vi genom att bland annat sälja ut delar av vårt kostymförråd. Kom, njut och fynda! (det ordet myntades förmodligen i Borås). Missa inte ett unikt tillfälle att shoppa loss bland riddarrustningar, rokokoklänningar eller vardagsbyxor.

Kostymer från teaterns start och framåt kommer att finnas till försäljning, dessutom har några ur teaterns personal fått äran att gå mannekänger på en modevisning där de lite finare kläderna visas upp, som sedan säljs till högstbjudande under en auktion ledd av Mikael Dahl.

Så passa på att besöka oss lördag den 30 augusti. Häng på låset, för du lär få slåss med en drös historiska sällskap samt en och annan fri teatergrupp som vill fylla på sina förråd. Det finns mycket att prova och blir ni hungriga så finns det korv att köpa, när provningarna blir många och långa.

Kom, njut och fynda!

AUKTIONEN
Under auktionen kommer de lite finare kläderna ur kostymförrådet att auktioneras ut. Vad sägs om att buda hem några av Camilla Thulins Haute couture kostymer ur föreställningen Misantropen eller en ”The black swan”-balettklänning för
äldre herrar med kulmage ur föreställningen Ett drömspel.

Ni har också möjlighet att buda på en högst exklusiv middag för två med Lars G Svensson och Frederik Nilsson, från teaterns fasta ensemble. Förutom middagen ingår även två fribiljetter till Ingvar! - En musikalisk möbelsaga utvalda datum.

KÖP BILJETTER 2 FÖR 1
Biljettkassan är öppen under hela dagen och till er som besöker oss ger vi er en unik möjlighet att köpa biljetter 2 för 1 till utvalda datum för höstens föreställningar Ingvar!, Ond gärning samt Rampfeber.

Detta gäller endast de som beställer och köper biljetter denna dag och
endast till följande föreställningar:

Ingvar! 24, 25, 26, 27 september samt 1, 2, 3, 4 oktober.
Ond Gärning 22, 23, 24, 25, 29, 30, 31 oktober.
Rampfeber 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20 december.


INFORMATION

30 augusti 2014
11.00 - 16.30
Foajén samt stora magasinet,
ingång från Åsbogatan.

HÅLLPUNKTER

11.00
Mingel med teaterns personal i foajén. Kom och läs årets spelårs-program och drick något gott. Unik chans att köpa biljetter 2 för 1 till höstens föreställningar.

11.30

Modevisning och auktion
i foajén.

12.00
Försäljningen av kläder börjar i stora magasinet, ingång från Åsbogatan eller via genomslussning från foajén.

16.30
Stänger vi portarna.

OBS!
Vi tar betalkort och det blir korvgrillning på gården!

BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt