Köp biljett till Hemsöborna

123 SCHTUNK - HEMSÖBORNA

Strindbergs gripande roman i en aldrig tidigare skådad version. Hejdlösa improvisationer och svängig musik blir det när 123 Schtunk sätter upp den fantastiska berättelsen om Madam Flod och drängen Carlsson. En gripande och dramatisk berättelse om livet på skärgårdsön Hemsö. Allt finns med; kärlek och längtan, illvilja och avund, framgång och död. 

123 Schtunk är clowngruppen som med sina oefterhärmliga versioner av klassiker som Shakespeares "Hamlet", "Romeo & Julia" och Strindbergs "Hemsöborna" drar fulla hus runt om i Sverige. Gruppen spelar även utomlands och har stor publik både i Finland och Egypten.

Teatergruppen 123 Schtunk bildades 2005 av Lasse Beischer och Josefine Andersson och består idag av grundarna samt skådespelaren/musikern Dick Karlsson och teknikern/scenografen/kostymören Thomas Påhlsson.
Formen som 123 Schtunk använder sig av är Clown­‐ och Commedia dell’Arte, en genre som funnits i flera hundra år och som 123 Schtunk delvis har moderniserat och satt sin egen prägel på.

I Clown och Commedia dell’Arte är improvisation en viktig ingrediens och mycket av det som händer på scenen beror på vad som händer i teaterrummet här och nu. Ofta blir det långa avstickare från det manus som ligger till grund och publiken är minst lika viktig som det överenskomna och inrepeterade.

"Alldeles ovanligt roligt!" SvD


Pris:

215 kr, ungd/stud 95 kr, pensionär 185 kr, barn 80 kr (upp till 12 år).

Speltid: 2 h 45 min inkl. paus

Speldatum:
6 maj kl. 19.00
7 maj kl. 18.00

Köp biljett till Hemsöborna


INFORMATION

Medverkande Josefin Andersson, Lasse Beischer, Dick Karlsson

Teknik Thomas Påhlsson

Manusbearbetning: Lasse Beischer

Scenografi Thomas Påhlsson

Kostym Thomas Påhlsson

Musik Josefine Andersson och
Dick Karlsson

Regi Josefine Andersson och
Lasse Beischer


BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt