Jul, Lunchteater, Musik

En stämningsfull stund i julens tecken med The Hebbe Sisters & Duo Sentire.

De tre värmländska, skönsjungande systrarna i The Hebbe Sisters tillsammans med piano- och celloduon Duo Sentire bjuder på stämningsfull helhetsupplevelse i julens tecken med både sång, musik och dans.

The Hebbe Sisters består av Emelie, Josefine och Maria Hebbe, systrarna som framgångsrikt swingar sig fram genom musiklivet och utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med närvaro, energi och träffsäker stämsång.

Duo Sentire med Ulrika Hebbe på piano och Lars-Inge Bjärlestam på cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

medverkande

  • Sång: Emelie Hebbe, Josefine Hebbe, Maria Hebbe
  • Cello: Lars-Inge Bjärlestam
  • Piano: Ulrika Hebbe

iNFORMATION

I priset ingår lunch i form av soppa och bröd från Utbult Borneby & Co samt kaffe som serveras i Teaterfoajén från kl 11.30. Föreställningen startar kl 12.00 och håller på i omkring 60 minuter.

Sopporna som serveras vid lunchteatern är alltid fria från laktos och gluten.

10 DECEMBER
12:00
FOAJÉSCENENPris Lunchteater:225 SEK
KÖP BILJETTER