Bild på en folksamling som sträcker upp papper i luften. 
After work, Quiz

Quiz i teaterfoajén!

AW+ i teaterns mysiga foajé bjuder på after work med möjligheten att avnjuta god dryck i vänner och kollegors sällskap PLUS scenakter på skiftande teman!

På scen denna kväll står QuiZadillas med en unik quizshow på temat Borås där skådespelare spelar upp filmscener live för publiken.

Quiz med Quizadillas

Ta en rejäl dos av skådespelare som spelar upp sina tolkningar av filmscener live för publiken. Toppa med frågesport för publiken, sång, musik och teater. Det är vad som väntar på Borås Stadsteater när QuiZadillas bjuder in till sin quizshow med ett helt unikt sätt att quiza.

QuiZadillas vill stämma in i firandet av teaterns 60-årsjubileum och bjuder denna kväll på ett quiz med Borås-tema. Det blir frågor och scener som är både tätt och löst kopplade till staden. Kom och testa era kunskaper om populärkultur och Borås på ett roligt och engagerande sätt!

QuiZadillas startade 2011 och är Sveriges enda levande filmfrågesport, med en blandning mellan filmquiz och en teaterföreställning. Förutom att lista ut ifrån vilken film de olika scenerna kommer ifrån bjuds publiken på klurigheter i form av olika tävlingsmoment.

Max 4 personer per lag.

iNFORMATION

Dörrarna till Teaterfoajén öppnar kl 18:00 med möjlighet att handla dryck i baren. Kl 19:00 startar akten på scen och håller på till ca 21:00. Foajén stänger kl 22:00.

7 NOVEMBER
19:00
TEATERFOAJÉNPris AW+100 SEK

mER AW+