Fyra personer med olika tillhyggen i händerna på väg mot kameran. Längs fram en person i beige dubbelknäppt dräkt och en grön flagga med ordet djurfarmen i händerna. 
Fyra personer med olika tillhyggen i händerna på väg mot kameran. Längs fram en person i beige dubbelknäppt dräkt och en grön flagga med ordet djurfarmen i händerna. 

Gästspel, Teater, Klassiker, Makt

Historien om en revolution som gick fel.

Mr Jones på Manor Farm är så lat och full att han glömmer att mata djuren, vilket får till följd att revolution utbryter. Under grisarna Napoleons och Snowballs ledarskap, tar djuren över gården. Med löftet att eliminera alla fruktansvärda orättvisor på bondgården, organiseras den nyinstiftade Djurfarmen som ger fördelar till alla som går på fyra ben. Men under tidens gång, korrumperas rebellernas idéer, och glöms sedan bort. Då uppstår något nytt och oväntat.

Djurfarmen är George Orwells briljanta satir om den korrumperande makten och historien om en revolution som gick fel. En halsbrytande föreställning där den humoristiska ensemblen, regissören Anna Sjövall och scenografen Charlotta Nylund skapar ett alldeles eget universum

iNFORMATION

Föreställningen är ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus.

Gästspel från Teater Halland.

Medverkande

 • Av: George Orwell
  Översättning /dramatisering: Anna Sjövall
  Regi: Anna Sjövall
  Scenografi/kostym: Charlotta Nylund
  Ljusdesign: Joakim Qvarforth
  Maskdesign: Tove Eneroth
  Koreografi: Camilla Ekelöf
  På scen: Hampus Anveden, Veronica Dahlström, Petter Heldt, Iskra Kostic, Peter Lorentzon och Åsa Persson
21 MARS
19:00
STORA SCENENPris Ordinarie:300 SEK Barn/ungdom under 25 år:100 SEK Vuxenstuderande:220 SEK Pensionär:220 SEK Gruppris (10 pers eller fler):200 SEK