After work, Quiz

Sätt guldkant på tisdagen med quiz i teaterfoajén!

AW+ i teaterns mysiga foajé bjuder på after work med möjligheten att avnjuta god dryck i vänner och kollegors sällskap PLUS scenakter på skiftande teman. Ett utmärkt sätt att förgylla tisdagen!

Denna gång står quiz i centrum för kvällens underhållning. På scen har vi QuiZadillas med en unik quizshow där skådespelare spelar upp filmscener live för publiken. AW+ Quiz helt enkelt!

Quiz med Quizadillas

Ta en rejäl dos av skådespelare som spelar upp sina tolkningar av scener live för publiken. Toppa med frågesport, sång, musik och teater. Det är vad som väntar på Borås Stadsteater när QuiZadillas bjuder in till sin quizshow med ett helt unikt sätt att quiza.
Kvällens tema är filmklassiker. Allt tolkat av Quizadillas skådespelare.

QuiZadillas startade 2011 och är Sveriges enda levande filmfrågesport, med en blandning mellan filmquiz och en teaterföreställning. Förutom att lista ut vilka filmer de olika scenerna kommer ifrån bjuds publiken på klurigheter i form av olika tävlingsmoment.

Max 4 personer per lag.

iNFORMATION

Dörrarna till Teaterfoajén öppnar kl 18:00 med möjlighet att handla dryck i baren. Kl 19:00 startar akten på scen och håller på till ca 21:00. Foajén stänger kl 22:00.

11 APRIL
18:00
TEATERFOAJÉNPris AW+100 SEK

mER AW+