After work, Musik

Sätt guldkant på tisdagen med musik i teaterfoajén!

AW+ i teaterns mysiga foajé bjuder på after work med möjligheten att avnjuta god dryck i vänner och kollegors sällskap PLUS scenakter på skiftande teman. Ett utmärkt sätt att förgylla tisdagen!

Denna gång står musik i centrum för kvällens underhållning. Det blir drömpop från Göteborg med duon CHIVVY följt av vild och emotionell rock med bandet Avtonom. AW+ Musik helt enkelt! 

CHIVVY

Duon CHIVVY skapar ett stort och suggestivt ljudlandskap med atmosfäriska gitarrer, synthar och drömsk sång. Musiken är bland annat influerad av band såsom Warpaint, Beach House och Massive Attack. Tidigare gick duon under bandnamnet The Tape och har setts på scener runtom i Europa och på Sveriges indiescener. Under hösten 2020 gjorde bandet en nystart med nytt bandnamn och släppte sitt debutalbum under våren 2021. Albumet hyllades av såväl svensk som internationell press och fick bland annat 5 stjärnor av GAFFA och klassades som ett av Sveriges bästa album 2021 av HYMN. Under 2022 nominerades CHIVVY till GAFFA-priset och Manifestgalan. Nu sägs det snart släppas nytt från duon med en efterföljande EP.

Avtonom

Avtonom började som två personers planlösa studioexperiment, men har utvecklats till ett sex personers band med starka viljor och självklar riktning. Avtonom är vild och emotionell gitarr-, synt- och sångdriven rock där knepiga verser slåss med stora refränger.

iNFORMATION

Dörrarna till Teaterfoajén öppnar kl 18:00 med möjlighet att handla dryck i baren. Kl 19:00 startar akten på scen och håller på till ca 21:00. Foajén stänger kl 22:00.

14 MARS
18:00
TEATERFOAJÉNPris AW+100 SEK

mER AW+