Lunchteater, Musik, Jul

Fira julens intåg med stämningsfull vokalsång och slagverk.

"Här i vinternattens mörker kan du höra sången trösta, medarna sjunga under släden och de ensliga tiggarna från Ipiros knackar på och ber om det bästa huset har att bjuda, den goda maten, det goda vinet och musiken. Vi samlas alla för att besvärja mörkrets makter och sprida ljus i denna märkliga tid. Vi tittar alla upp mot samma stjärna, oavsett våra föreställningar om världen, varandra och oss själva, gudfruktiga och gudlösa, alla så lika.”

TETRA är en kvartett som sjunger och spelar slagverk. Alla har de mångårig erfarenhet av att sjunga musik från olika folkmusikaliska traditioner. Möt arabisk och grekisk ornamenterad sångstil, Haitipuls och nordiskt gung. Allt i Tetras egna arrangemang, som bygger på rytmiska vokalkomp, olika röstklanger och slagverk.

Medverkande

  • Med: Ingrid Brännström, Sanna Källman, Anna Ottertun, Maria Stellas

INFORMAtion

I priset ingår lunch i form av soppa och bröd från Utbult Borneby & Co samt kaffe som serveras i Teaterfoajén från kl 11.30. Föreställningen startar kl 12.00 och håller på i omkring 60 minuter.
13 DECEMBER
12:00
FOAJÉSCENENPris Lunchteater:225 SEK
KÖP BILJETTER