Svartvit bild av de fyra artisterna i Snökristaller som ler in i kameran. 

Lunchteater, Musik, Jul

Allt från härligt jazziga toner till folkmusik och klassiska jullåtar för att låta julfriden infinna sig. Både som lunchteater och kvällsföreställning.

Som en upptakt till fjärde advent intar vokalkvartetten TUNDRA Borås Stadsteaters foajéscen! Konserten Snökristaller bjuder på en lekfull mix av A capella-tolkningar av julens favoriter med alltifrån jazz, swing, folk, pop och soul. Med sina varma altröster tar de sig an både stämningsfulla klassiker som O Helga Natt och Jul jul strålande jul, men även en hel del poppiga överraskningar och oväntade arrangemang. 

TUNDRA vokalensemble med medlemmarna Siri Hargelius, Caroline Wennergrund, Ida Jernberg och Louise Karlsson bildades 2018 och är sedan dess återkommande anlitade till såväl dop, högmässor och bröllop som mer avslappnade fester och företagsevenemang. Kort inpå bildandet kontrakterades de också av Docks Music i Göteborg för julsingeln TUNDRA – en strålande jul som finns att höra på Spotify.

Välkommen till en gnistrande vokalkonsert som har något för alla!

KAFFE-PÅ-MATEN-TEATER

Just nu gör omständigheterna att vi inte kan erbjuda lunchteatern i riktigt samma form som vanligt. Istället ger vi Kaffe-på-maten-teater! Det är i princip samma som vanlig Lunchteater - fast utan mat.

Anledningen till att vi inte serverar mat till lunchteatern är för att undvika köbildning och andra riskfaktorer i förhållande till läget som coronapandemin orsakar. Däremot blir det, som framgår av det tillfälliga namnet, kaffe (eller te om en hellre vill ha det)! Ät hemma så bjuder vi på kaffe på maten tillsammans med en timmes härlig scenkonst här hos oss.

Kaffe-på-maten-teater startar precis som vanligt kl 12:00. Föreställningarna pågår i ca 1 timme och hålls som alltid i vår mysiga teaterfoajé! Eftersom det inte blir någon mat så betalar du givetvis ett lägre pris än i vanliga fall. Kaffe-på-maten-teatern kostar 125 kr istället för ordinarie lunchteaterpris 225 kr.

Kvällsföreställning

Till kvällsföreställningen av Snökristaller bjuds det på riktigt julmys i foajén, med fika inkluderat i biljettpriset. Antalet platser är begränsat för att det ska finnas gott om plats för distans mellan dig och de andra i publiken.

Information

Föreställningen är ca 1 timme.

Medverkande

Artister: Siri Hargelius, Louise Karlsson, Caroline Wennergrund, Ida Jernberg

14 DEC
12:00 och 19:00
FOAJÉSCENENPris Lunchteater utan lunch:125 SEK Kvällsföreställning:125 SEK