Artisterna Lennart och Markku sitter avslappnat på en stenhäll med skog och gröna blad i bakgrunden. Lennart bär hatt och väst, Markku i mörkblå skjorta. 

Lunchteater, Musik, Humor

Ett musikpotpurri kantat av finurliga livsbetraktelser.

I livets villervalla 2.0 är ett musikprogram som tar avstamp i Fröding, Ferlin och Evert Taubes klassiska texter och visor, via ett potpurri av populära slagdängor från 1910 och framåt. Franska chansoner, Beatles och Uriah Heep avslutar denna färd genom våra visskatter, understödda av Tage Danielssons finurliga livsbetraktelser.

KAFFE-PÅ-MATEN-TEATER

Just nu gör omständigheterna att vi inte kan erbjuda lunchteatern i riktigt samma form som vanligt. Istället ger vi Kaffe-på-maten-teater! Det är i princip samma som vanlig Lunchteater - fast utan mat.

Anledningen till att vi inte serverar mat till lunchteatern är för att undvika köbildning och andra riskfaktorer i förhållande till läget som coronapandemin orsakar. Däremot blir det, som framgår av det tillfälliga namnet, kaffe (eller te om en hellre vill ha det)! Ät hemma så bjuder vi på kaffe på maten tillsammans med en timmes härlig scenkonst här hos oss.

Vi släpper också färre biljetter än vanligt för att kunna säkerställa ordentligt utrymme för ett säkert avstånd i publiken. Vi vill att du ska känna dig trygg i att komma hit till oss!

Kaffe-på-maten-teater startar precis som vanligt kl 12:00. Föreställningarna pågår i ca 1 timme och hålls som alltid i vår mysiga teaterfoajé! Eftersom det inte blir någon mat så betalar du givetvis ett lägre pris än i vanliga fall. Kaffe-på-maten-teatern kostar 125 kr istället för ordinarie lunchteaterpris 225 kr.

Medverkande

  • Text och sång: Lennart Eriksson
    Keyboard: Markku Vuorenniemi
23 NOV
12:00
FOAJÉSCENENPris Lunchteater utan lunch:125 SEK