Fauna

FAUNA - INSTÄLLT

4 april kl 19, Stora scenen

En kraftfull och kittlande höjdpunkt på den svenska cirkusscenen. Med cirkusteknik i världsklass väcker internationellt prisade Fauna liv i livet självt genom att poetiskt förkroppsliga ett eget universum med cirkusens språk och kvinnokraft i fokus. Ett fängslande spel kring krafter där aggression, konkurrens, humor och lekfullhet driver rörelserna framåt.


Magin kring Fauna förstärks ytterligare med en ljudbild framförd live på scen av australiensiska musikern Geordie Little. Fauna slog igenom under Adelaide Fringe 2017 då de belönades med Best emerging artist award och kort därefter tilldelades kompaniet The Total Theatre Best Circus Award på Edinburgh Festival Fringe. Sedan dess har de turnerat världen över med några av världens främsta cirkuskompanier. Våren 2020 återvänder Fauna till Sverige för en efterlängtad turné.

 

Pressröster

"Fauna är mer än summan av sina beståndsdelar; det är en samverkan av dynamiska och kreativa krafter lika vackra som livet självt.” - Scenestr (AU)

"...vilda varelser i en vackert kontrollerad akrobatisk historia.” - Broadway World

★★★★★ “En hänförande uppvisning av färdighet och finess” - Weekend Notes

“Föreställningen lämnar kvar en känsla av att ha gått in i en annan värld och blivit absorberad in i deras alternativa universum av djurriket.” - Fritz Magazine

“Jag är fortfarande exalterad vid tanken på den rena atletiken hos akrobaterna, skönheten i vad de lyckades uttrycka med sina kroppar och det hypnotiska ljudmotivet.” - Play & Go Adelaide

“Den här föreställningen är spektakulär, jag repeterar: SPEKTAKULÄR!" - Edinburghguide.com

INFORMATION

Av: Fauna

Foto: Einar-Kling Odencrants


Det förekommer användning av stroboskop i föreställningen.


BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt