Köp biljett till Clara Henry

GULDPUSSELKVÄLL
Clara Henry - Youtube

på blodigt allvar
1 december kl 19, Stora scenen

Komikern, vloggaren och programledaren Clara Henry kommer till Borås Stadsteater för att framträda med sin föreläsning "Youtube på blodigt allvar". Detta är en Guldpusselkväll. Alla som samlar två pusselbitar kan lösa ut en gratis biljett (Guldpusselbit). Alla andra får köpa en biljett för 100 kr.

Guldpusselkväll med Clara Henry

Clara Henry är 21-åringen från Göteborg som är Nordens största kvinnliga Youtuber. Hon vloggar inför 350 000 följare, har eftersnackat i Melodifestivalen, radiopratat i P3 och vann Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan både 2014 och 2015. I sommar var hon också värd i Sommar i P1. Efter författardebuten i höst med boken "Ja jag har mens, hurså?" föreläser hon om livsviktiga ämnen som hur man undviker att drunkna i mensblod, varför hashtags är det värsta hon vet och hur man egentligen gör när man pratar med en kamera. Enligt Göteborgs-Posten är hon ”stor på internet” och enligt en följare ”som lakritstoppingen på min mjukglass – ovärderlig”.

Pris:
Gratis med två pusselbitar. 100 kr för övriga. Via Kulturhusets reception. 

 

Clara Henry har en hälsning till Borås! Och hon förklarar också hur det här med Pussel funkar. Ping Borås Stadsbibliotek och Borås Stadsteater!

Posted by Pussel Borås on den 27 oktober 2015
Köp biljett till Clara Henry


INFORMATION

Av och med Clara Henry


Biljetter: Gratis med två pusselbitar. 100 kr för övriga.
Via Kulturhusets reception. 
 

Läs om hur du löser en guldpusselbit.

BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt