A SWINGIN' CHRISTMAS

11 december 11:30 - 13:00 Teaterfoajén

 

Smoke Rings Sisters är tillbaka i Borås! Trion bjuder på det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår. Smoke Rings Sisters sjunger i härliga stämmor och med sig har de Arne Murby på piano.

Du blir bjuden på älskade klassiker såsom Christmas Song, O helga natt, Jingle Bells och Jul, jul, strålande jul men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen "Tänd ett ljus” inbäddad i en bossa nova? Kan "Vår julskinka har rymt" verkligen sjungas som en sensuell blues? Musikalisk, lekfull julstämning när den är som allra bäst!

En sann tidskapsel i julens tecken!

Smoke Rings Sisters bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men tack vare personkemi och röstklanger blev det många fler konserter och de är nu befästa som en av de starkast lysande vokalgrupperna i landet, tack vare sina röster, arrangemang och såklart passionen för jazz och swing, främst mellan åren 1920-1950.

Välkommen till en sprakande helhetsupplevelse med fantastisk musik och tidsenliga kläder.

Längd: ca 60 minuter

INFORMATION

Sång: Sara Ljunggren, Therese Skjolden, Stina Klintbom

Piano: Arne Murby


Pris: 225 kronor
I priset ingår lunch från Utbult Borneby & Co samt kaffe som serveras i Teaterfoajén från kl 11.30. Mer information om vårens meny kommer.

Föreställningarna startar kl 12.00BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt