En clown i gröna regnkläder inklippt mot en oljemålning av ett brinnande segelfartyg till havs som bakgrund. 

STORMEN

Fritt, väldigt fritt efter William Shakespeare.

Två clowner i en magisk värld drabbas av den första kärleken! Hur är det att vara barn och hur är det att vara förälder? Hur fungerar världen när man inte känner till alla koder man bör känna till? Och hur farlig är den man inte känner - egentligen? Allt kryddat med nykomponerad musik av Dick Karlsson.

Pressröster

"Föreställningen bjuder på en hel massa härliga skratt och nog anade man en del improvisation här och där. Troligen är ingen föreställning riktigt den andra lik. Skådespelarna, som faktiskt bara är två, trots att pjäsen innehåller fler karaktärer gör en strålande insats och föreställningen är verkligen sevärd." borås.com

"Uppfinningsrikedom och stort yrkeskunnande." ... "Charmiga och vindlande äventyrligheter" ... "Med lustfylld iver ger sig skådespelarna hän åt den blandning av kryddad jordiskhet och lyrisk lätthet som är dramats signum. Deras växling mellan olika roller sker med osynliggjord timing." Borås Tidning

Medverkande

 • Regi och bearbetning Josefine Andersson
  Scenografi och kostym
  Richard Andersson
 • Kompositör Dick Karlsson
  Mask: Christoffer Nordin
  Ljus: Michael Dimle
  Skådespelare Eva Claar och Mikael Dahl
2015
PREMIÄR 6 FEBRUARI
LILLA SCENEN