Närbild på ung kvinna med förvånat ansiktsuttryck, iklädd rutig skjorta, stickad halsduk och ett pannband runt uppsatt hår. I bakgrunden en mystiskt upplyst trappa, en riddarrustning och delar av fasaden på en borg. 

SPÖKET PÅ CANTERVILLE

En njutbar skräckupplevelse för hela familjen!

Pjäsen handlar om familjen Otis, som får ett spöke på köpet när de flyttar in i sitt nyinköpta slott. Det visar sig att spöket är slottets tidigare ägare, Lord Canterville. Han blir upprörd över att familjen Otis inte tar honom på allvar, trots hans idoga försök att skrämmas. Här utlovas kusliga miljöer och suggestiva rökridåer.

Medverkande

  • Av och regi: Johan Huldt, fritt efter Oscar Wilde
  • Scenografi och kostym: Richard Andersson
    På scen: Lars G Svensson, Maria Nilsson Havrell, Malin Müller, Lennart Eriksson, Eva Claar, Sven Olof Jansson och Isak Hjelmskog

2012
PREMIÄR 8 NOVEMBER
STORA SCENEN