Teaterombud

Är du en entusiast som brinner för att ordna aktiviteter och upplevelser för dina vänner och arbetskamrater? Hjälp oss dela våra upplevelser genom att bli teaterombud hos Borås Stadsteater.

Att gå på teater är en upplevelse olik allt annat; Inte som film, inte som TV, inte som en utställning, inte som en bok. Du kan hjälpa oss att få fler att upptäcka det magiska i att se teater.

Det kan vara utmanande för den ovane besökaren att ställas inför nya upplevelser. Ibland blir man positivt överraskad, ibland besviken. Det är likgiltigheten som är vår största fiende. Vi vill att besökaren skall våga komma tillbaka och utmana sig själv.

Därför är det viktigt för oss att alla känner sig välkomna till teatern. Du hjälper oss i det arbetet.

Förmåner

Såhär går det till:

  • Du kan köpa biljetter till valfria föreställningar av teaterns egna produktioner på lilla scenen för 110 kr/st och på stora scenen för 120 kr/st. Dock måste det vara minst 6 betalande i gruppen till en och samma föreställningsdag. Du själv går gratis med din grupp.

  • Du blir inbjuden till vissa kundevenemang under året, dock inte inför varje produktion.

  • Du har två fria genrepsbiljetter till varje produktion.

  • För att sedan vara kvar som ombud med förmånspris nästa år, skall du ha köpt biljetter till minst en grupp på minst 6 personer under denna säsong.

Vi förväntar oss:

  • att du är ett aktivt teaterombud som informerar dina vänner, kollegor om teaterns föreställningar via affischer, flyers, intranät, e-post osv.
  • att biljetterna till dina vänner, kollegor blir bokade och förmedlade av dig.
  • att du förmedlar minst 6 biljetter per produktion.

Information

Som ombud får du regelbunden information om vad som händer på teatern. Du får reklammaterial som du kan sprida vidare på respektive arbetsplats/organisation. Vi hjälper gärna till med idéer om hur ni kan göra det.

Personlig kontakt

Vi vill att våra ombud skall känna att de har personlig kontakt med teatern. Du är välkommen att ringa oss när som helst med frågor eller funderingar. Dessutom bjuds du in till ombudsträffar.

Ombudsträffar

Under teatersäsongen arrangeras ombudsträffar där ombuden informeras om vad som händer på teatern, ser smakprov av kommande föreställningar, möter regissörer, skådespelare eller andra yrkesgrupper.

Borås Stadsteater
033-35 70 00
info@stadsteatern.boras.se

Biljettkassa
033-35 35 35

Besöksadress
Borås Stadsteater
P.A. Halls Terrass

Postadress
Borås Stadsteater
501 80 Borås

BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt