Föreställning

Lunchteater, Musik

En lunchföreställning med musik och humor!

Charad är acapella-gruppen från Halmstad med det bästa den manliga världen har att erbjuda. Publiken bjuds på en energikick av musik och underhållning som kan pigga upp den gråaste marsdag. Charad har kvalitetssäkrats av kungaparet, coachats av The Real Group och står redo med all sin fantastiska sångkraft i denna föreställning. Det blir musik av bl.a. Galenskaparna, Povel Ramel och underbara anekdoter från Sveriges alla hörn!
Kom och luncha med Charad!

Medverkande

Medverkande: Johan Kegg, John Anderberg, Lukas Westerberg, John Pahlm, Marcus Albinson

KAFFE-PÅ-MATEN-TEATER

Lunchteater i Coronatider

Världen är som alla vet lite upp och ner just nu. Men det hindrar inte Lunchteatern! Omständigheterna gör dock att vi inte kommer kunna erbjuda den i riktigt samma form som vanligt. I vår ger vi er istället Kaffe-på-maten-teater! Det är i princip samma som vanlig Lunchteater - fast utan mat.

Anledningen till att vi inte serverar mat till lunchteatern i vår är för att undvika köbildning och andra riskfaktorer i förhållande till läget som coronapandemin orsakar. Däremot blir det, som framgår av det tillfälliga namnet, KAFFE (eller te om en hellre vill ha det)! Ät hemma så bjuder vi på kaffe på maten tillsammans med en timmes härlig scenkonst här hos oss.

Vi kommer också att släppa färre biljetter än vanligt för att vi ska kunna säkerställa ordentligt utrymme för ett säkert avstånd i publiken. Vi vill att du ska känna dig trygg i att komma hit till oss!

Kaffe-på-maten-teater startar precis som vanligt kl 12:00. Föreställningarna pågår i ca 1 timme och hålls som alltid i vår mysiga teaterfoajé! Eftersom det inte blir någon mat på höstens lunchteater betalar du givetvis ett lägre pris än i vanliga fall. Kaffe-på-maten-teatern kostar 125 kr istället för ordinarie lunchteaterpris 225 kr.
16 MARS
12:00
FOAJÉSCENEN