Det mest förbjudna

Lunchteater, Teater med musik

En musikalisk monologföreställning med kvinnlig, medelålders begär i det varma strålkastarljuset.

När blir lust tabu? ”Jag vägrar att ta på mig arvet från mormors wienerbröd”. Föreställningen tar avstamp i Kerstin Thorvalls omdebatterade roman och går rakt in i nutiden med nyskriven musik och frågeställningar som fortfarande utmanar.

medverkande

Med: Eva Edwall
Regi och musik: Amanda Andréas
Musiker: Erik Björksten och David Andréas

KAFFE-PÅ-MATEN-TEATER

Lunchteater i Coronatider

Världen är som alla vet lite upp och ner just nu. Men det hindrar inte Lunchteatern! Omständigheterna gör dock att vi inte kommer kunna erbjuda den i riktigt samma form som vanligt. I vår ger vi er istället Kaffe-på-maten-teater! Det är i princip samma som vanlig Lunchteater - fast utan mat.

Anledningen till att vi inte serverar mat till lunchteatern i vår är för att undvika köbildning och andra riskfaktorer i förhållande till läget som coronapandemin orsakar. Däremot blir det, som framgår av det tillfälliga namnet, KAFFE (eller te om en hellre vill ha det)! Ät hemma så bjuder vi på kaffe på maten tillsammans med en timmes härlig scenkonst här hos oss.

Vi kommer också att släppa färre biljetter än vanligt för att vi ska kunna säkerställa ordentligt utrymme för ett säkert avstånd i publiken. Vi vill att du ska känna dig trygg i att komma hit till oss!

Kaffe-på-maten-teater startar precis som vanligt kl 12:00. Föreställningarna pågår i ca 1 timme och hålls som alltid i vår mysiga teaterfoajé! Eftersom det inte blir någon mat på höstens lunchteater betalar du givetvis ett lägre pris än i vanliga fall. Kaffe-på-maten-teatern kostar 125 kr istället för ordinarie lunchteaterpris 225 kr.

mER LUNCHTEATER

  • Sånger från Duvemåla hage SÅNGER FRÅN DUVEMÅLA HAGE Läs mer
  • Fogelstad FOGELSTAD Läs mer
  • Föreställning VOKALGRUPPEN CHARAD: BEST OF A... Läs mer