Föreställning


Ett musikpotpurri på utomhusturné.

I livets villervalla är ett musikprogram som tar avstamp i Fröding, Ferlin och Evert Taubes klassiska texter och visor, via ett potpurri av populära slagdängor från 1910 och framåt. Franska chansoner, Beatles och Uriah Heep avslutar denna färd genom våra visskatter, understödda av Tage Danielssons kluriga livsbetraktelser.


offentliga föreställningar

Vid två tillfällen i september gästar I livets villervalla lunchmusiken på Gustaf Adolfskyrkans utescen i väntan på att vår egen lunchteater drar igång.

Tisdagen den 15 september kl 12.00
Tisdagen den 22 september kl 12.00

Detta är ett samarrangemang mellan Borås Stadsteater och Gustav Adolfs församling. Föreställningarna ges kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat och föranmälan krävs (max 40 platser vid varje föreställning med anledning av Covid-19).

Anmälan sker till: susanne.karlin-lundgren@svenskakyrkan.se

För övriga frågor om arrangemanget: 033-179513.


i livets villervalla på vård- och omsorgsboenden

Programmet riktar sig till stadens äldre och turnérar med utomhusföreställningar för vård- och omsorgsboenden mellan vecka 33 och vecka 40. I livets villervalla bokas kostnadsfritt. Förfrågningar skickas till karin.vestlund@boras.se.

I och med siturationen med coronapandemin är föreställningen anpassad till att spelas utomhus - på innergårdar, i trädgårdar eller dylikt! Man kan antingen ställa upp sitt fönster och lyssna inifrån sitt rum, eller ställa ut stolar och lyssna utomhus.

Föreställningen är ca 60 min lång.


Medverkande

Text och sång: Lennart Eriksson,
Keyboard: Markku Vuorenniemi