Föreställning

Låt dig beledsagas av tango, milongas och kreolvals. Så håll Evert hårt i handen, för nu reser vi! Vamos!

Följ med våra musicerande och sjungande resenärer genom de mystiska, feberheta åren i Argentina till Medelhavets glimrande kuster och till de ensamma slutackorden i Sverige.

Timo Nieminen, född 1962 i Tavastehus, Finland, är en svensk skådespelare, sångare och regissör. Han har varit professionellt verksam på dom stora scenerna på Göteborgsoperan, Wermlandsoperan, Göteborgs Stadsteater, Malmö operan, Helsingborgs stadsteater, Folkteatern Gbg etc sedan 1985 som skådespelare,musikalartist, och medverkat i ett 90-tal teaterföreställningar, musikaler, dansuppsättningar, tv-serier och långfilmer.

 

Kaffe-på-maten-teater

Lunchteater i Coronatider
Världen är som alla vet lite upp och ner just nu. Men det hindrar inte Lunchteatern! Omständigheterna gör dock att vi inte kommer kunna erbjuda den i riktigt samma form som vanligt. I höst ger vi er istället Kaffe-på-maten-teater! Det är i princip samma som vanlig Lunchteater - fast utan mat.

Anledningen till att vi inte serverar mat till lunchteatern i höst är för att undvika köbildning och andra riskfaktorer i förhållande till läget som coronapandemin orsakar. Däremot blir det, som framgår av det tillfälliga namnet, KAFFE (eller te om en hellre vill ha det)! Ät hemma så bjuder vi på kaffe på maten tillsammans med en timmes härlig scenkonst här hos oss.

Vi kommer också att släppa färre biljetter än vanligt för att vi ska kunna säkerställa ordentligt utrymme för ett säkert avstånd i publiken. Vi vill att du ska känna dig trygg i att komma hit till oss!

Kaffe-på-maten-teater startar precis som vanligt kl 12:00. Föreställningarna pågår i ca 1 timme och hålls som alltid i vår mysiga teaterfoajé! Eftersom det inte blir någon mat på höstens lunchteater betalar du givetvis ett lägre pris än i vanliga fall. Kaffe-på-maten-teatern kostar 125 kr istället för ordinarie lunchteaterpris 225 kr.


TEATER I CORONATIDER

Läs om hur det är att besöka Borås Stadsteater nu i coronatider och vad vi gör för att du ska vara trygg hos oss här.

 

Information

Föreställningen är ca 1 timme.


Medverkande

Med: Timo Nieminen
Musiker: Gunnar Frick, Pär Öjerot och Henrik Cederblom.
13 OKTOBER
12:00
TEATERFOAJÉN