Borås Stadsteater söker teknisk chef

till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2017-10-22.
(Ref nr 22:2017:21)


Borås Stad arbetar ungefär 10 000 personer som varje dag skapar en bättre vardag för över 110 000 boråsare. Alltid med engagemang och hjärta. Inom staden finns omkring 250 olika yrken som alla har detta gemensamt: de gör vardagen mer meningsfull för boråsarna.

Till Borås Stadsteater söker vi nu en Teknisk chef. Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalitet och vi arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik. Teatern omsätter ca 38 miljoner kronor och sysselsätter ungefär 100 personer på ett år, inklusive frilansare. Under ett år producerar teatern 5-6 egna produktioner och tar även emot ett flertal gästspel, samt hyr ut lokalerna till föreläsningar och konferenser. Teatern har två scener – den stora scenen har plats för ca 500 besökare och den lilla scenen har plats för ca 120 besökare.

Arbetsplats: Borås stadsteater.

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Arbetsuppgifter: Som teknisk chef kommer du att ha det totala ansvaret för teaterns tekniska verksamhet avseende personal, budget och verksamhet. Det betyder arbete med alla förekommande arbetsmiljö- och personalfrågor, ekonomifrågor, i form av budgetarbete, uppföljning och tekniska investeringar. Den tekniska verksamheten spänner över ett brett område med bl.a. tillverkning, scenteknik och fastighetsfrågor. Den tekniska enheten har idag cirka 20 medarbetare och som teknisk chef är du underställd teaterchefen och ingår i teaterns ledningsgrupp.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en teknisk examen på högskolenivå - maskinteknik eller motsvarande, eller annan högskoleexamen som bedöms lämplig för tjänsten. Du har flera års dokumenterad chefserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig verksamhet och arbete med teater eller annan föreställningsverksamhet, liksom av tillverknings- och scentekniska processer. Körkort är ett krav.

Som chef har du en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga både inom verksamheten men även med andra interna och externa aktörer. Du uttrycker dig lätt i både tal och skrift och ser det som en naturlig del av ditt ledarskap att hålla i möten och genomföra presentationer. Genom ditt trygga och tydliga ledarskap skapar du engagemang och delaktighet. Du bygger goda relationer genom lyhördhet, professionalitet och integritet. Du är prestigelös och lösningsorienterad och arbetar för hela verksamhetens bästa.

Upplysningar lämnas av: Marie Nyman, teaterchef, 0768 – 88 76 65 alt. marie.nyman@boras.se . Fackliga representanter nås via kommunens växel på telefon, 033-35 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-22.

TILL ANSÖKANBILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt