Borås Stadsteater söker marknadsförare

Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2018-04-02
(Ref nr 22:2018:12)


Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat med start omgående eller efter överenskommelse och till 30 juni 2019, med möjlighet till förlängning.


I Borås Stad arbetar ungefär 10 000 personer som varje dag skapar en bättre vardag för över 110 000 boråsare. Alltid med engagemang och hjärta. Inom staden finns omkring 250 olika yrken som alla har detta gemensamt: de gör vardagen mer meningsfull för boråsarna.

Till Borås Stadsteater söker vi nu en vikarierande marknadsförare. Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalitet och vi arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik. Teatern omsätter ca 38 miljoner kronor och sysselsätter ungefär 100 personer på ett år, inklusive frilansare. Under ett år producerar teatern 5-6 egna produktioner och tar även emot ett flertal gästspel, samt hyr ut lokalerna till föreläsningar och konferenser. Teatern har två scener – den stora scenen har plats för ca 500 besökare och den lilla scenen har plats för ca 120 besökare.

Arbetsplats: Borås Stadsteater.

Anställningsvillkor: Tjänsten är ett vikariat med start omgående eller efter överenskommelse och till 30 juni 2019, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter: Du är i ditt arbete inriktad på att nå nya och befintliga målgrupper. Du ska självständigt formulera säljtexter, pressmeddelanden och direktkommunikation med publik. I tjänsten ingår nära arbete med teaterns konstnärliga team samt utveckling av teaterns publika möten. Du står för idé och genomförande av Borås Stadsteaters marknadsföringsmaterial, såväl tryckt som digitalt. Du står för uppdatering av teaterns websida samt kommunikation på sociala medier.

Tjänsten innebär både självständigt arbete och arbete i team. Du bör vara beredd att arbeta med både högt och lågt inom marknadsavdelningen, vara flexibel, trivas med arbete i högt tempo och vara beredd att varje dag göra omprioriteringar i nära kontakt med marknadschef.

Kvalifikationer: Du har utbildning inom marknadsföring och meriterande ses erfarenhet av marknadsföring inom teaterområdet och förtrogenhet med teater som konstform. Du ska kunna arbeta med web, sociala medier och fotohantering och har goda kunskaper i ordbehandling- och layoutprogram. Arbetet kräver att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt behärskar vardagsengelska.

Ytterligare upplysningar lämnas av marknadschef Lena Hermanson, tfn 033-35 76 54. Fackliga företrädare nås genom Borås Stads växel, tfn 033-35 70 00.

Välkommen med din ansökan senast 2 april 2018.


TILL ANSÖKAN


BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt