BERGMAN - EN STANDUP AV OCH MED ANNA PETTERSSON

4 december 11:30 - 13:00 Teaterfoajén

 

Han lanserade den svenska ångesten internationellt och vidgade definitionen av schack. Bergman – världsberömd filmskapare, legendarisk teaterregissör och enastående författare. En mytologiserad auktoritet i en patriarkal tradition. På vilket sätt kan vi använda oss av hans verk idag? Anna Pettersson - skådespelare och teaterchef på Strindbergs Intima Teater i en standup om prästsonen som intresserade sig för djävulen och förvarade sina demoner i frysen.

Anna Pettersson har skådespelat i flera välkända filmer och tv-serier samt medverkat i en rad uppsättningar på Dramaten och Stockholms Stadsteater. Hon fick stor uppmärksamhet för sin uppsättning av Strindbergs Fröken Julie på Intima teatern för vilken hon belönades med TCO:s kulturpris, Svenska Teaterkritikernas pris och DN:s kulturpris. Fröken Julie gästspelade på Borås Stadsteater 2014, och nu kommer Anna tillbaka med komiska perspektiv på ett av vår tids största genier.

Längd: ca 60 minuter

INFORMATION

På scen: Anna Pettersson

 

Pris: 225 kronor
I priset ingår lunch från Utbult Borneby & Co samt kaffe som serveras i Teaterfoajén från kl 11.30. Mer information om vårens meny kommer.

Föreställningarna startar kl 12.00

 

Biljetter släpps den 20 augusti

BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt