Borås Stadsteater söker teaterproducent

till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2016-08-07. (Ref nr 22:2016:8)


Arbetsplats: Borås Stadsteater Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalitet och arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik. Teatern har en budget på ca 32 miljoner kronor och sysselsätter ungefär 100 personer på ett år, inklusive frilansare. På ett år producerar teatern 5-6 egna produktioner och tar även emot flertal gästspel samt hyr ut lokalerna för föreläsningar och konferenser. Teatern har två scener – den stora scenen har plats för ca 500 besökare och den lilla scenen har plats för ca 120 besökare.

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tjänstgöringen sker i första hand på kontorsarbetstid men viss tjänstgöring på kvällar och helger förekommer. Vi tillämpar provanställning. Tillträde 2016-09-01 eller efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Du kommer att planera och samordna teaterns produktioner. Det innebär produktionsplanering, arbetstidsplanering och årsplanering, samt planering av extern personals medverkan i produktionerna samt koordinera flera pågående produktionsförlopp parallellt. Du kommer även att vara teaterns representant gällande olika samarbeten inom kulturförvaltningen.

Kvalifikationer: Vi vill att du har lämplig akademisk utbildning samt erfarenhet av projektledning. Erfarenhet av planeringsverktyg, gärna Time-Edit, är meriterande likaså erfarenhet av fackligt arbete och god kännedom av Riksavtalet. Vi ser gärna att du även har god erfarenhet av teaterns olika processer samt mycket god datorvana.

Tjänsten kräver mycket god förmåga att kommunicera, god överblick och kreativ problemlösning. Du måste kunna arbeta självständigt och kunna hålla fokus på målet även i stressiga situationer. Det är viktigt att du har förmåga att bidra till hela teaterns utveckling samt ser samarbete som en förutsättning för en god och kreativ arbetsmiljö.

Borås Stadsteater eftersträvar en jämställd arbetsplats.

Upplysningar lämnas av teaterchef Marie Nyman, marie.nyman@boras.se

Välkommen med din ansökan senast 2016-08-07

 

Till ansökan


BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt