Borås Stadsteater söker mask och perukmakare

till Kulturförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2017-08-06


Arbetsplats: Borås Stadsteater. Borås Stadsteaters vision är att producera teater med hög konstnärlig kvalitet och arbetar för en bred repertoar som innehåller såväl klassisk som modern dramatik. Teatern har en omsättning på ca 38 miljoner kronor och sysselsätter ungefär 100 personer på ett år, inklusive frilansare. På ett år producerar teatern 5-6 egna produktioner och tar även emot flertal gästspel samt hyr ut lokalerna för föreläsningar och konferenser. Teatern har två scener – den stora scenen har plats för ca 500 besökare och den lilla scenen har plats för ca 120 besökare.


Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Tjänstgöringen omfattar schemalagd arbetstid där både kvälls- och helgarbete ingår. Vi tillämpar provanställning.

Arbetsuppgifter: Som mask- och perukmakare bidrar du med ditt hantverkskunnande och deltar tidigt i organisationens planering och verksamhet och arbetar i projektform. Du arbetar, tillsammans med produktionsteamet fram ett gemensamt koncept. I tjänsten ingår även frisering, klippning och färgning samt inköp och planering.


Kvalifikationer: Vi söker dig som har dokumenterad utbildning inom mask och peruk. Du ska ha god erfarenhet av arbete på andra teatrar och vara förtrogen med teaterns alla processer. Tjänsten kräver också mycket god förmåga att kommunicera och du måste kunna arbeta självständigt och kunna hålla fokus på målet även i stressiga situationer. Det är också viktigt att du har lätt för att arbeta i team och har en förmåga att bidra till hela teaterns utveckling.


Borås Stadsteater eftersträvar en jämställd arbetsplats.
Upplysningar: För mer information kan du vända dig till Marie Nyman, teaterchef, Marie.nyman@boras.se


Välkommen med din ansökan senast 2017-08-06

TILL ANSÖKAN


BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt